Hiihtoloma on ovella :)

Hiihtolomaviikko on täällä etelässä ensi viikolla! Kaiken näköistä kivaa on luvassa. Maanantaina kello 10 starttaa pienten hiihtolomaleiri ja suunnistamme kohti Meriharjua 🙂 Palaamme seikkailulta keskiviikkona. Vaikka monet on leireilemässä on nuorisotalo kuitenkin auki ma-ke (kyllä myös tiistaina) isoille sekä pienille. Torstaina nuorisotalo on kiinni, mutta torstai iltana yhdeksältä starttaa yöunta isoille. Sekä leiri että yönuta on tupaten täynnä jee! 🙂 Perjantaina on vuorostaan retkipäivä, pienet ja isot mukaan, klo 12 – 16. Sään salliessa suuntaamme luistinradalle tai pulkkamäkeen, jonka jälkeen herkuttelemme makkaralla ja kaakaolla. Jos kuitenkin taivaalta tulee jotain epämääräistä, olemme nutalla.

12743722_1673172409631136_4739331571297331961_n

Monet on jo loma tuulella! Ainakin nutalla oli tänään kaikkea spessua. Teimme pienten kanssa pirtelöä ja viimeisten mukillisten omistajat ratkottiin muuttuvalla labyrintilla 😀 Isojen kanssa taas taiteilimme juustosämpylöitä.

IMG_2936[1]

Ihanata lomaa pikkumussukat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *