Syysleiri, ensimmäinen laatuaan!

Myllypuron nuorisotalo järjestää syyslomaviikolla Syysleirin 13 – 17-vuotiaille (ma – ke). Tällaista ei ole ennen nähty! Leiri järjestetään Seikkailutalolla Kallahdessa. Luvassa on hupaisaa seikkailua ja hauskanpitoa!

Ilmoittaudu nopeasti, vauhtia töppösiin, koska paikkoja on vain kymmenen!

Leiri alkaa maanantaina 17.10 Myllypuron nuorisotalolta (Yläkivenrinne 6) klo 10, josta siirrymme yhdessä leiripaikalle Seikkailutalolle. Palaamme takaisin nuorisotalolle keskiviikkona 19.10 noin klo 15.

Leiri on ilmainen, mutta ilmoittautuminen on sitova!

Ilmoittautumislappusen saat nuorisotalolta, ja palauta se viimeistään 12.10.2016! Ilmoittautuessasi saat mukaasi leirikirjeen, jossa on tarkempaa tietoa niin ohjelmasta kuin mukaan tarvittavista varusteista. Leirille lähtee kaksi ohjaajaa. Lisätietoja leiristä voit tiedustella ohjaajilta puhelimitse (0401781345/Lotta Ahmaoja, 0406815728/Viet Tan Vuong) tai sähköpostilla (etunimi.sukunimi@hel.fi).

seikkailutalo

Jippijippijippijeiijj, tätähän te ootte toivonu eiks je?? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *