Ansio-kurssi 2017 on tulossa!

Haluatko apua kesätyönhakuun? Haluatko parantaa mahdollisuuksiasi saada kesätöitä? Osallistu Ansio-kurssille! Itäkeskuksen nuorisotyöyksikkö järjestää yhdessä Kontulan nuorisotyöyksikön kanssa Ansio-kurssin ensi vuoden alussa!

Kurssiin sisältyy kaksi teoriakertaa, 12 h työharjoittelu sekä erillinen työharjoitteluharjoitus. Meidän kurssimme ensimmäinen kerta on sunnuntaina 29.1.2017 klo 12 – 16 Kontulan toimintakeskus Luupissa, ja toinen kurssikerta on sunnuntaina 5.3.2017 klo 12 – 16 samaisessa paikassa. Kurssilla tulee siis osallistua kumpaankin päivään.

Kurssin päätteeksi saat todistuksen, joka kannattaa sujauttaa ansioluettolon liitteeksi.

Kurssilla pääset tekemään esimerkiksi ansiluettelon sekä konkreettisesti hakemaan kesätöitä, harjoittelemme haastattelutilannetta todentuntuisesti, sekä käymme läpi sinun oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi työntekijänä.  Lisäksi 12 tunnin työharjoittelu suoritetaan kahden kurssikerrran välissä jossain Hok- Elannon toimipaikassa. Ehkä voisit kysyä omasta harjoittelupaikastasikin kesätöitä?

Sinun tulee olla vähintään 15-vuotias kesään 2017 mennessä, jotta voit ilmoittautua mukaan. Otamme kurssille enintään 20 osallistujaa.

Älä hukkaa tätä tilaisuutta!

Katso julisteesta ilmoittautumisohjeet! Muista, että me ohjaajat käytetään myös whatsuppia! 😉

Jos on kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *