IDÄN KYLÄJUHLA 2017 TUNNELMIA!

“Idän Kyläjuhla” on Itähelsinkiläisten oma kyläjuhla. Juhlilla on tarkoitus tuoda Itähelsinkiläiset yhteen nauttimaan energisistä keikkoista, katusirkuksesta ja ihastella yhteisöllistä sanataidetta joita löytyi ympäri Stoan aukiota. Kaiken tämän lisäksi ohjalmassa oli myös tarjolla kevyt liikunnallinen piste, jossa sai kokeilla omia laukaisutaitoja jääkiekolla. Jääkiekko laukaisupisteen toteutti Itäkeskuksen nuorisotyöyksikkö. Ohjaajina toimivat Hanna (Skarppi), Tan (Mylllypuron nuorisotalo) ja Yvan (Myllypuron nuorisotalo).

Laukaisupisteessä oli 3eri ikäsarjaa, lapset, nuoret ja aikuiset. Jokaisen ikäsarjan parhaalle laukaisijalle oli luvassa elokuvalippu. Pisteellä oli niin “kiirettä” ettei ohjaajat ehtineet edes ottamaan kauheasti kuvia.  Yleinen tunnelma tapahtumasta oli hyvä, aurinko paistoi koko tapahtuman ajan ja porukka oli riittävästi . Henkilökohtaisesti yllätyin siitä, miten paljon ihmisiä tapahtumassa oli.

Hieno tapahtuma, hyvä ITÄ !

 

Iloista kevättä ja kesän odotusta terveisin, Itäkeskuksen nuorisotyöyksikkö !!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *