Kevään 2017 viimeinen east cafe

Kevään 2017 viimeinen East cafe vietettiin lauantaina 20.5. klo. 15-23. Halusimme järjestää viimeiselle kerralle jotain ohjelmaa nuorten toiveesta. Pidimme pienille 9-12-vuotiaille hauskat ”spedenspelit”, kilpailut, joissa eniten pisteitä haalinut voitti leffaliput ja toiseksi ja kolmanneksi tulleet saivat karkkia. Kilpailut sisälsivät 4 lajia, kaksi sisällä ja kaksi ulkona. Ulkopeleinä oli koripallokilpailu kahtena eri variaatioina ja sisällä kisattiin puhaltamalla pillillä pingispalloa tekemämme reitin mukaan ja sen jälkeen kuljettamalla pingispalloa lusikassa, mikä oli kisaajan suussa. Ulkopeleissä laskettiin koreja ja sisällä mitattiin aikaa. Lapset tykkäsivät paljon kilpailusta ja saimme palkittua voittajan.

Isojen kilpailu peruuntui, joten katsoimme suomi-ruotsi jääkiekko matsia ja pelasimme bingoa. Lisäksi nuoret pelailivat pingistä, biljardia ja sählyä sisällä. Osa lapsista ja nuorista oli lauantaina Idän kyläjuhlilla, mutta kävijöitä oli silti päivän aikana paljon.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *