NUTAFUDIS 2017

Huikea startti Nutafudikseen!

 

Kesäfudis 2017 on alkanut mahtavalla tavalla. Myllypuron tekonurmi (alakenttä) on kerännyt alueen nuorta väkeä paikalle potkimaan jalkapalloa. Satoi tai paistoi, niin nuoriso on tullut kentälle laidalle pienen pelin toiveissa. Mahtavaa, kuinka vanhemmat nuoret ovat sulautuneet pienten joukkoon. Peli on ollut suurimmaksi osaksi todella puhdasta ja iloista. Pieniä rikkeitä silloin tällöin sattuu, mutta se kuuluu pelin henkeen.

Yhdessä Kontulan nuorisotyöyksikön kanssa olemme järjestäneet jalkapallotoimintaan idän alueen nuorille. Nuorilla näyttää olevan energiaa enemmän kuin pienessä kylässä, 4tunnin peliaika ei näytä hetkauttavan edes nuorinta pelaajaa (8vuotias). Ohjaajat sen sijaan teippailevat jo omia polvia paikoilleen ja tankkaavat sinkkiä ja kalsiumia ;).

Ohjaajat ovat olleet myös enemmän, kuin innoissaan!

Jos et tiedä missä olemme, etsi ISO punainen ilmapallo ja etsi aikuinen jolla on punainen ohjaaja paita päällä!

Tervetuloa !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *