Pienten tyttöjen kerho

Koko kevään 2017 oli käynnissä 9-12-vuotiaiden tyttöjen kerhoja.  Yksi kerho kesti neljä viikkoa, eli kevään aikana ehdittiin pitämään 3 kerhoa. Seuraava kerho uusilla osallistujilla alkoi aina neljän kerran jälkeen. Jokainen kerho alkoi ensin suunnittelu kerralla, jossa tytöt itse päättivät mitä haluavat tehdä. Kerho oli keskiviikkoisin 14-16:30 ja viimeinen kerta sai olla aina maksullinen retki tai tapahtumaan osallistuminen. Ryhmiä vetivät ohjaaja Henna ja harjoittelija Elina.

Kerhot sujuivat hyvin ja olivat tykättyjä. Osallistujia oli vaihtelevasti viidestä kymmeneen. Sisältönä oli leipomista, retkiä Megazoneen, askartelua, leffa, taulujen maalausta, pääsiäisaiheiset juhlat, Sealife ja ryhmätehtäviä. Pienet ryhmäkoot antoivat mahdollisuuden tytöille tutustua toisiinsa paremmin, ohjaajalle jakaa enemmän huomiota jokaiselle kerholaiselle  ja huomioida suomen kieltä heikommin puhuvat. Tytöt antoivat paljon hyvää palautetta kerhosta ja sille on selvästi tarvetta myös jatkossa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *