Jakomäen Nutafudis-miniturnaus

Jakomäen nuorisotalo järjestivät Keskiviikkona (14.6.2017) Miniturnauksen 9v-13vuotiaille.

Myllypuron nuoret saivat tämän tiedon jo viimeviikolla ja alkoivat kasata unelma joukkuetta. Joukkueella oli jo lähtiessään yhteinen ymmärrys siitä että kavereita ei jätetä ja se, että kaikki pelaa !

Turnaukseen osallistui Myllypuron lisäksi Ruoholahti, Haaga ja tietenkin Isäntänä toimi Jakomäki. Turnaus toimi turnauskaavio maisesti, eli kaikki pelasivat yhden pelin kaikkia vastaan, ja eniten voittaneet 2joukkuetta pelaavat finaalin.

Ruoholahti otti varman 3voittoa ja jatkoivat suoraan finaaliin.

Myllypuro hävisivät kaksi ensimmäistä peliä maalierolla 2-6(-4). Haagalla ja Jakomäellä oli kummallakin 1voitto ja 2häviötä.  Tämä tilanne antoi Myllypurolle mahdollisuuden päästä finaaliin jos he voittaisivat viimeisen ottelunsa neljän maalin erotuksella. Maaliero olisi tällöin 6-6 (0). Ja niinhän siinnä sitten kävi, että Myllypuro voitti Jakomäen 4-0 tuloksella ja jatkoivat finaali otteluun.

Finaalissa odotti kiven kova Ruoholahti, joka ei ole näyttänyt heikkoutensa koko turnauksen aikana. Myllypurolla oli selkeä pelisuunnitelma. Suunnitelma toimi ja ensimmäisen erän jälkeen peli oli erittäin tasainen. Tauolle mentiin 1-1 tilanteessa. 2.pa alkoi ja 5minuutin kohdalla Ruoholahti teki johtomaalin, loppua kohti peli repesi ja kiven kova Ruoholahti vei finaalin maalein 1-3.

Pojat eivät olleet edes harmissaan, koska olivat taistelleet itsellensä finaalipaikan ja antoivat kaikkensa turnaukselle. Tämä oli erittäin hyvä harjoitus tuleville turnauksille, kuten ensi keskiviikkona joka järjestetään Haagassa.

Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos myös järjestäjille!

 

Sininen (Ruoholahti) // Oranssi (Myllypuro)

“ME OLLAAN MYLLIKÄ!”

-Myllikän pojat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *