Miniturnaus Haagassa !

HU! HU! HU! HU!

Nuoret pelasivat Haagassa miniturnauksen.

Jo perinteiseksi muodostunut keskiviikko-turnauspäivä toi taas paljon iloa, surua, onnea, vettä, ukkosta ja rakeita.

Eilen, keskiviikkona 21.6.17. Todistettiin taas huikea turnauspäivä Haagassa. Haagan turnauksessa pelasimme puolikkaalla kentällä, 6+1 ja 1x10min. Tällä kertaa turnaukseen osallistui 5joukkuetta, jotka mittasivat toisistaan pelitaitoja mutta ennen kaikkea ryhmähenki oli päivän avainsana. Myllypuron nuoret lähtivät turnaukseen hyvällä asenteella. Joukkue lähti oikeastaan sellaisella asenteella mihin olivat jääneet jakomäenturnauksen jälkeen, eli karvas finaali tappio. Tappio toi voimaa ja tämä voima yhdisti joukkuetta entistä enemmän. Ryhmänhenki mahdollisti Myllypurolle huikeat alkuasetelmat. Pelasimme 3runko peliä ilman tappiota.

MYLLYPURO – JAKOMÄKI (2-1)

HAAGA – MYLLYPURO (2-2)

MYLLYPURO – PASILA (3-1)

Viimeinen runkopeli olisi pelattu Ruoholahtea vastaan, jotka olivat varmistaneet jo finaalipaikan Myllypuron lisäksi. Sen sijaan että pelaisimme yhden ylimääräisen pelin, niin päätimme yhdistää peliaika ja pelasimme 2x10minuutin Finaaliottelun.

Kivikova Ruoholahti näyttivät taas, etteivät ole helppo purtavaksi. Peli päättyi 4-2 Ruoholahden eduksi.

 

Tärkeintä on kuitenkin se, että meidän joukkue on kasavanut pienessä ajassa todella paljon. tällaista toimintaa he ovat toivoneet ja tällaista toimintaa he tarvitsevat. Hopean lisäksi, Myllypuro palkittiin myös fairplay joukkueena!

Ensiviikolla, jatketaan siitä mihin jäätiin ja annamme taas kaikkemme NUTACUP2017!

 

Kiitos paikalla olleille ohjaajille ja iso kiitos HAAGA Nuorisotalo!

Onnea Ruoholahti !

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *