Syksykauden ensimmäinen East Cafe

East Cafe 16.9.2017

Kauden ensimmäinen east cafe!  Lasten ja nuorten päämenoksi järjestimme heille leikkimieliset olympialaiset. Olympialaislajit olivat mm. Paperi lennokin tekeminen ja sen heittäminen, jalkapallon pomputtelua, kynän dippausta, pingispallon tasapainottelua ja kuljettelua ja pingis pallon pomputtelua.

Kilpailun voitti Muhis, jaetulle 2. sijalle tulivat Ari ja Iliyaas ja kolmanneksi tuli meidän ainoa tyttö osallistuja Nadin ! onneksi olkoon !

 

 

 

    

 

Isojen vuorossa järjestettiin vain yksi iso skaba, kynän dippaus skaba. Skaban voitti Allu. Illan päätteeksi kävimme kaupassa yhdessä nuorten kanssa. Ostoskassiimme tarttui mukaan hunaja kanaa ja riisiä. Ruokaa tehtiin yhdessä nuorten josta riitti kaikille. Ruuan ansaitsi siten, että teki jotain nuorisotalon hyväksi, esim. Ruuan valmistus, tiskikoneen täyttö ja tyhjennys, roskien vieminen jne. Kaikille löytyi joku ”duuni” ja palkaksi ruoka, ennen kaikkia yhdessä tekeminen ja syöminen.

 

Ilta oli onnistunut kaiken tavoin.

Nuoret osallistuivat skabaan ja kaikilla oli leikkimielisyys päällä. Kaikille riitti ruokaa ja kaikki olivat tyytyväisiä.

 

Seuraava EAST CAFE ON 14.10 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *