Ruokaa ja rupattelua

Myllikän nutalla on nuorimmilla kävijöillä mahdollisuus kokkailla keskiviikkoisin neljästi aina yksi ryhmä ja eka ryhmä onkin jo käynyt ja kiitokset heille. Toinen ryhmä aloitti hiihtolomaa edeltävällä viikolla ja jatkaa kolmesti ensi viikosta alkaen. Seuraavaan ryhmään mahtuu mutta toivotaan sitoutumista jotta osaamme hankkia tarvikkeita oikea määrä. Lisäksi saattaa halukkaita jäädä ulos. Seuraava uusi ryhmä aloittaa 21.3 jos on halukkaita. Lappuja saa Myllikän nutalta. Kokkis alkaa 14.30 tai heti kun osallistujat on paikalla joten kannattaa tulla kun nuta aukeaa niin ei tule kiire.

Tarkoitus on oppia ruoan laiton perusteita kuitenkin hymy huulessa, emme ole siis koulun köksätunnilla. Nuoret päättävät ohjaajan kanssa mitä ruokia tehdään kuitenkin tietyt rajat mielikuvituksellakin. Tähän mennessä olemme tehneet lohi – ja minestronekeittoa, omena -ja mustikkapiirakkaa, suklaamoussea, kanaruokaa, lihapullia ja sämpylöitä. Ruokailun jälkeen siivotaan keittiö koska myös se kuuluu ruoan laittoon. Sinun ei tarvitse osata laittaa ruokaa kunhan tulet innostuneena paikalle niin kaikki muu järjestyy paikan päällä.

Tervetulo mukaan!

Jari, nutaohjaaja

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *