East Cafe 16.3.2018

East Cafe 17.03.2018

Turnauksia ja pizzaa

Huikea lauantai East Cafe on jälleen pidetty. Järvenpään seurakunta opiston oppilaat laittoivat jälleen kerran itsensä likoon. Jonna, Esa ja Marko muodostivat huikean trion, joilla oli roolit jaettu. Jonna väänsi lasten ja nuorten kanssa pizzaa ja ukot järjesti turnauksia.

Keittiössä oli aika rauhallinen tunnelma, vaikka nuoria saattoi olla 15 ja kaikki samaan aikaa veivaamassa taikinaa ja lisäilemässä täytteitä.

Lapsille oli suunnitelmissa nopeustutka kilpailu, heidän ja meidän epäonneksemme, tutkakilpailua ei voitu pitää, koska ”halppis malli” hajosi kesken leikin.

Onneksi pizza pelasti kuitenkin jokaisen lapsen mielen.

Nuorten illassa homma sujuikin paremmin, ukot järkkäsivät pingis ja biljarditurnauksen. Kumpaakin oli erittäin hyvin osallistujia. Nuorilla oli kivaa, sen huomasi jokainen joka täällä oli.

Eräs nuori Muscab osoitti että treenillä on väliä, ja kiipesi porras kerrallaan pingisturnauksen voittajaksi. Toinen nuori Njam antoi kyllä hyvän vastuksen Muscabille.

Njam oli hieman epävarma biljarditurnauksen alkumetreillä, kerättyään itseluottamusta juuri tiukan pingis-finaalin jälkeen hän eteni heittämällä finaaliin. Finaalissa hän kohtasi Eeliksen. Sinnikkyys palkittiin tälläkin kertaa, Njam pussitti 8-pallon viimeisenä oikeaan pussiin ennen Eelistä.

 

Onnea turnauksen voittajat ja kiitos hyvistä pizzoista !

 

 

Seuraava East Cafe:

Huomioikaa kuukausi!!

Pääsiäisen takia seuraava East Cafe on vasta

14.4.2018

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *