Nutafudis ensimmäinen viikko

Tänään on nutafudiksen ensimmäisen viikon viimeinen päivä. Nutafudis jatkuu normaalisti ensi viikon maanantaina, mutta Visaa ja Neaa ei nähdä enään, kuin vasta kesäloman neljännellä viikolla nutafudiksessa. Ensimmäinen viikko on ollut mahtava. Ensimmäiset kaksi päivää pelailimme myllypuron tekonurmella, mutta sateiden ja tuulten takia keskiviikkona ja torstaina pääsimme pelaamaan pallomyllyyn. Pallomyllyyn päästessä pelin tempo nousi hurjasti. Jokainen pelaaja pelasi täysillä ja pisti kaikkensa likoon. Nuoret ja ohjaajat pelasivat yhtäaikaan sekoitetuissa joukkueissa ja kaikki pelit olivat todella tasaisia. Toivottavasti jokaisella on ollut hauska ensimmäinen kesälomaviikko ja hauskaa viikonloppua kaikille!

 

Terveisin Visa ja Nea.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *