Päiväleirin 2. ja 3. päivä

Tiistaina toisena päivänä menimme huonon sään takia sittenkin Kumpulan maauimalaan Pikkukosken uimarannan sijaan. Päivän alku oli pilvistä, mutta iltapäivän alkaessa sää muuttui paljon paremmaksi ja aurinkokin alkoi paistaa. Vaikka ilma ei ollut kaikista parhain, vedet olivat silti lämpimiä, mikä sai lapset uimaan pitempään. Monet lapset kävivät saunassa lämmittelemässä ja sen jälkeen juoksivat taas innokkaina veteen. Osa lapsista halusi loppuajasta pelata koripalloa.

Keskiviikkona kolmantena päivänä menimme Pikkukosken uimarannalle. Sää oli aivan mahtava ja aurinko paistoi, lähes täydellinen sää rantapäivälle. Noin puolet lapsista uivat koko sen ajan, minkä olimme rannalla ja loppujen kanssa pelasimme erilaisia palloilupelejä, kuten koripalloa ja lentopalloa. Rannalla oli myös kioski, josta lapset saivat ostettua  jäätelöä ja muita makeisia. Kaiken kaikkiaan molemmat päivät olivat todella hauskoja! Näiden päivien perusteella monista lapsista paljastui oikeita vesipetoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *