Päiväleirin 4. ja 5. päivä

Torstaina menimme ryhmän kanssa Korkeasaareen. Säät suosivat jälleen kerran meitä. Lapset jakautuivat kahteen ryhmään, ja sen jälkeen lähdimme katselemaan eläimiä. Jokaisella oli retkellä hauskaa ja Korkeasaaren reissu oli usean lapsen mielestä leirin kohokohta. Poikien ehdoton lemppari oli kissalaakson lahjoituslaatikot, koska siellä oli paljon rahaa.

Perjantaina, leirin viimeisenä päivänä aloitimme leikkimielisellä kisailulla, jossa jokainen lapsi sai palkinnoksi karkkipussin. Tämän jälkeen suuntasimme jälleen Kumpulan maauimalaan. Sää oli aurinkoinen, jonka johdosta Kumpulassa oli paljon porukkaa. Lapset jaksoivat silti uida, vaikka kyseessä oli kolmas uinti painotteinen päivä.

Viikko kokonaisuudessaan oli mahtava ja lapsilla oli hauskaa joka päivä. Kaikki tutustuivat toisiinsa erittäin hyvin ja saivat uusia ystäviä. Kiitos kaikille osallistuneille ja hyvää loppu kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *