Kokkis 3. ja 4. päivä

Keskiviikon päivän teemana oli kasvikset. Tämän johdosta suuntasimme heti aamusta Hakaniementorille, josta ostimme tarvitsemamme raaka-aineet. Reissu sujui hyvin ja lapsista oli mukava päästä näkemään, millaista torilla on. Nuorisotalolle takaisin päästyämme teimme täytettyjä paprikoja ja jälkiruoaksi porkkanakakkua. Vaikka päivän ruoka oli kasvisruokaa, tuntui se maistuvan suurimmalle osalle oikein hyvin.

Torstaina, leirin viimeisenä päivänä herkuttelimme oikein kunnolla, kun teimme pizzaa. Lapset tekivät taikinan alusta asti, jonka jälkeen kukin sai täyttää oman osansa pizzasta kuten halusi. Jälkiruoaksi teimme vielä suklaahippukeksejä, joita lapset saivat viedä kotiin maisteltaviksi.

Viikko keittiössä sujui oikein hyvin ja tuntui siltä, että jokainen oppi hieman lisää kokkaamisesta. Kiitos kaikille lapsille ja toivottavasti jatkatte ruuanlaittoa kotona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *