TsEMMPpiS! -kESäLEiRi HuiPPuHienosSA ympäristÖSSä ja SeuRasSa :) SINÄ, iLmoiTTAUDU mUkAAn!

VIELÄ ON MAHDOLLISUUS ILMOITTAUTUA MUKAAN VIIKON KESTÄVÄLLE RIEMULOMALLE! Eli TSEMPPIS! -leirille! 🙂

Taas tänä kesänä on luvassa perinteinen Tsemppis! -leiri Hangossa, Bengtsårin leirisaaressa 1. – 7.7.2019 (ma – su). Jos olet 12 – 16 -vuotias nuori, lähde mukaan seikkailemaan! 🙂

Leirillä pääset nauttimaan luonnosta ja kesästä, pääset uimaan, saunomaan, onkimaan, kisailemaan, ratkomaan pulmia, suppailemaan, pelailemaan, nauttimaan iltanuotioista ja leiriohjelmasta. Vierailemme myös yhden päivän Hangon keskustassa rentoutuen ja hauskaa pitäen. Pääset lisäksi kokeilemaan esimerkiksi polkuveneilyä ja sään salliessa melontaa sekä tutustumaan saaren jännityksiin.

Tule nauttimaan auringosta ja pitämään hauskaa hyvässä kesäisessä seurassa. Teemme itse aamu- ja iltapalat grillikatoksessa, mutta lämpimät ruuat valmistaa saaren henkilökunta. Elämme viikon todellista leirielämää ja nukkuminenkin tapahtuu teltoissa. Leirivarusteisiin kuuluu Niger -teltat, jotka ovat Nuuskamuikkusen teltan tyylisiä eli avoimia pohjalta. Saat ottaa myös oman teltan mukaasi.

Leiribussi lähtee Kontulan nuorten toimintakeskus Luupin pihasta maanantaina 1.7 klo 10.30 ja takaisin pihaan saavumme sunnuntaina 7.7 noin klo 15.30.

Leiriporukkaan mahtuu 30 leiriläistä (paikoista puolet ovat jo menneet!). Leirimaksusta sinulle saapuu lasku kotiin. Ja hyvissä ajoin ennen leiriä postilaatikostasi tipahtaa myös leirikirje!

Hinnat:

Helsinkiläinen 123€

Sisarusalennus 86€

Ulkopaikkakuntalainen 143€

Hinta sisältää koko viikon ruuat, majoituksen, ohjelman sekä matkat.

 

Ilmoittaudu mukaan! –> http://nk.hel.fi/harrastushaku/view/11118

LET’S GO KOHTEESEEN!

Terkuin ohjaajat Lotta, Jake, Tan, Henna ja Nakki 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *