NUTAFUDIS 2019 VIIKKO 2

Maanantai 10.6

Maanantaina oli jälleen hyvä sää ja lähdimme hyvillä fiiliksillä pienen rentoutumisen jälkeen taas töihin. Tällöin kentällä järjestimme pienille ja isoille omat pilkkukisat, joissa oli palkinnot mukana. Peli laitettiin käyntiin heti, kun tuli tarpeeksi pelaajia. Peli oli hyvän henkistä ja kaikilla näytti olevan hauskaa. Taukoja pidettiin sopivasti kuumuuden vuoksi. Oli ilo nähdä onnistumisia kentällä ja etenkin heidän hyvää fiilistä onnistumisien jälkeen.

Tiistai 11.6

Meistä puolet ohjaajista lähti pienten kanssa Herttoniemen nutan järjestämään turnaukseen ja loput jäivät isojen kanssa Myllikän kentälle. Herttoniemessä oli ollut mukava ja aurinkoinen päivä. Siellä oli myös meidän lisäksi Viikin nuta ja toki Herttoniemen. Olimme hyvin tyytyväisiä heidän järjestämään turnaukseen, jossa he sekoittivat jengit joka mahdollisti muihinkin alueen pelaajiin. Voittaja joukkueelle oli palkinnoksi leffaliput ja toiseksi tulleet saivat karkkipussit. Meillä kentällä isojen kanssa oli myös hauskaa. Ei ollut niin paljoa porukkaa, mutta otimme rennosti ja kisailtiin paljon leikkimielisesti.

Keskiviikko 12.6

Keskiviikkona pelaajia riitti, jolloin pelasimme 9v9 peliä pienet ja isot keskenään. Tämä päivä oli hyvin samanlainen kuin maanantai eli kaikilla näytti olevan hauskaa.

Torstai 13.6

Lähdimme Kivikon järjestämään turnaukseen lopulta pienen epävarmuuden jälkeen, sillä sää näytti hieman heikolta ja muutamat peruuttivat viime hetkellä. Siellä oli meidän lisäksi Viikin- ja Kivikon nutafudis jengit. Kaikille tuli kaksi ottelua eli kumpaakin vastaan kerran. Peliaika oli 10×2 ja näytti olevan juuri sopivan mittainen. Pelit olivat 7v7 puolikkaalla kentällä ja meidän vähäisen pelaajamäärän vuoksi lainasimme muutaman pelaajan Kivikolta. Vaikka hävisimme molemmat ottelut, silti pelaajilla näytti olevan kivaa eivätkä he ottaneet niin tosissaan näitä, joka oli hyvä asia. Meistä ohjaajista puolet jäivät myllikän kentälle, mutta huonon sään vuoksi pelaajia oli ollut vähän.

Perjantai 14.6

Tänään olemme menossa huonon sään takia pallomyllyyn eli sisälle pelailemaan. Jos saamme tarpeeksi pelaajia sinne meillä on suunnitelmissa järjestää turnaus, jossa voittajalle on luvassa palkinto. Olemme mainostaneet kentän vaihtoa joten toivottavasti pelaajat löytävät paikalle. Kivikkolaiset olivat eilen kiinnostuneita tulemaan mukaan pallomyllyyn. Kohta selviää millainen päivä on, mutta luultavasti oikein mukava jälleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *