East Café & Lasten Lauantai

East Café  

East Café on Myllypuron nuorisotalon lauantaikahvila, joka on auki nuorille joka toinen lauantai.  Lauantaina on erityistä ohjelmaa, kokkailua, turnauksia, taiteilua.

Olemme pitkään tehneet yhteistyötä Järvenpään Seurakuntaopiston opiskelijoiden kanssa. Jo monia vuosia he ovat järjestäneet erityisohjelmaa Myllypuron nuorisotalon East Café -lauantaissa lapsille ja nuorille. Erilaiset kisailut ja yhdessä kokkaaminen on ollut suosittua. Opiskelijat saapuvat aina syksyisin! Vaikka opiskelijoita ei keväisin olekaan, silloin me ihanat ohjaajat keksimme kävijöiden riemuksi mitä ihanempia aktiviteetteja lauantaisin. Kevään 2017 ensimmäinen East Café on lauantaina 21.1!

East Café on parittomien viikkojen lauantaina. Tällöin olemme pienille auki klo 15 – 17.30 ja isoille klo 18 – 22.45.

Lasten Lauantai

Nyt syksyllä 2016 nuorisotalolla on käynnistynyt myös Lasten Lauantai. Lasten Lauantai on parillisten viikkojen lauantaina, joilloin nuorisotalo on auki vain pienille kävijöille (klo 15 – 17.30). Taloa pitävät tällöin auki meidän apuohjaajamme Viivi ja Kia, jotka ovat lapsille jo vanhoja tuttuja. Tyttöt ovat vetäneet nuorisotalolla erilaisia kerhoja. Tietenkin paikalla on myös virallisesti vastuussa oleva nuoriso-ohjaaja, mutta nuorilla apuohjaajilla on kuitenkin narut käsissään.

Lasten Lauantai -kokeilu sai alkunsa nuorten Ruutibudjetista, jossa nuoret toivoivat, että Myllypuron nuorisotalo avaisi ovensa joka lauantai. Ideana on, että nuoret tekevät nuorille. Näin kokeilemme aluksi, miten homma lähtee käyntiin pienten vuorolla. Ehkä vielä joku päivä joka lauantain aukiolo on mahdollista myös isojen aikana.

 

Lauantain aukioloajat

East Café:

pienet klo 15 – 17.30

isot klo 18 – 22.45

 

Lasten Lauantai:

pienet klo 15 – 17.30