Pienryhmät

Myllypuron nuorisotalolla pyritään järjestämään pienryhmiä talon kävijöiden toiveiden mukaisesti.

POIKIENKERHO

Poikienkerho kestää 4 viikkoa ja kerho on aina joka viikon Torstai klo: 14-16.30. Huomioithan, että Ilmoittautuminen on sitova. Poikienkerho sisältää retkiä pääkaupunkiseudulla. Tavoitteena on yhdessä oleminen ja tekeminen. Kerhon sisältö suunnitellaan yhdessä ilmoittautujien kanssa.

TYTTÖJENKERHO

Tyttöjenkerho kestää 4 viikkoa ja kerho on aina joka viikon Torstai klo: 14-16.30. Huomioithan, että Ilmoittautuminen on sitova. Tyttökerho sisältää retkiä pääkaupunkiseudulla. Tavoitteena on yhdessä oleminen ja tekeminen. Kerhon sisältö suunnitellaan yhdessä ilmoittautujien kanssa.

PALLOKERHO

Myllypuron nuorisotalon palloilukerho on jatkuu taas! Ensimmäinen kerta on samalla viikolla, kun koulut alkavat eli 13.1. Palloilukerho on suunnattu 9-12-vuotiaille. Kerho kokoontuu joka perjantai klo 15.30 – 17.00. Mukaan ei tarvitse omia pelivälineitä, ainoastaan pelailuun sopivat vaatteet, ryhmähenkeä ja iloista mieltä! 🙂 Oma juomapullo olisi kyllä hyvä olla mukana! Palloilukerhon päälajiksi on muotoutunut jalkapallo!

Kerho järjestetään Myllypuron ala-asteen liikuntasalissa (kokoontuminen Myllypuron nuorisotalolla). Kerho on maksuton ja avoin, eli ilmoittautumista ei tarvita. Tule vain ajoissa paikalle. Onhan sinulla kuitenkin nuorisotalon jäsenkortti? 

 

IMG_7451

 

Tervetuloa 🙂