Pienryhmät

Myllypuron nuorisotalolla pyritään järjestämään pienryhmiä talon kävijöiden toiveiden mukaisesti.

KOKKIKERHO

Taas keväällä kokkikerhoillaan! Kokkis on suunnattu pienille kävijöille, eli 9 – 12 -vuotiaille. Yhteen ryhmään mahtuu neljä kokkailijaa ja yksi ryhmä kokkailee aina kolme kertaa! Näin pystymme takaamaan sen, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. Jos sinulla on kiinnostusta, tule hakemaan ilmoittautumislomake nuorisotalolta!

Kokkailijat kokoontuvat Torstaisin klo 14.30 – 16.30. Ryhmät muodostuvat ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Kerho on maksuton, mutta nutakortti vaaditaan. Kerrothan mahdolliset erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä. Kerhoa vetävät nuorisotalon apuohjaajat Kia ja Viivi!

IMG_2115

 

PALLOKERHO

Myllypuron nuorisotalon palloilukerho on jatkuu taas! Ensimmäinen kerta on samalla viikolla, kun koulut alkavat eli 13.1. Palloilukerho on suunnattu 9-12-vuotiaille. Kerho kokoontuu joka perjantai klo 15.30 – 17.00. Mukaan ei tarvitse omia pelivälineitä, ainoastaan pelailuun sopivat vaatteet, ryhmähenkeä ja iloista mieltä! 🙂 Oma juomapullo olisi kyllä hyvä olla mukana! Palloilukerhon päälajiksi on muotoutunut jalkapallo!

Kerho järjestetään Myllypuron ala-asteen liikuntasalissa (kokoontuminen Myllypuron nuorisotalolla). Kerho on maksuton ja avoin, eli ilmoittautumista ei tarvita. Tule vain ajoissa paikalle. Onhan sinulla kuitenkin nuorisotalon jäsenkortti? 

Kerhon vetäjänä toimii Yuska ja Yvan.

IMG_7451

 

Tervetuloa 🙂