Pienryhmät

Myllypuron nuorisotalolla pyritään järjestämään pienryhmiä talon kävijöiden toiveiden mukaisesti.

KOKKIKERHO

Taas keväällä kokkikerhoillaan! Kokkis on suunnattu pienille kävijöille, eli 9 – 12 -vuotiaille. Yhteen ryhmään mahtuu neljä kokkailijaa ja yksi ryhmä kokkailee aina kolme kertaa! Näin pystymme takaamaan sen, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. Jos sinulla on kiinnostusta, tule hakemaan ilmoittautumislomake nuorisotalolta!

Kokkailijat kokoontuvat perjantaisin klo 15.15 – 17.15. Ryhmät muodostuvat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ryhmien ajat:

Ensimmäinen ryhmä: 13.1. , 20.1. , 27.1.

Toinen ryhmä: 3.2. , 10.2. , 17.2.

Kolmas ryhmä: 10.3. , 17.3. , 24.3.

Neljäs ryhmä: 31.3. , 7.4. , 21.4

Viides tyhmä: 28.4. , 5.5. , 12.5.

Kerho on maksuton, mutta nutakortti vaaditaan. Kerrothan mahdolliset erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä. Kerhoa vetävät nuorisotalon apuohjaajat Eetu ja Vy!

IMG_2115

 

PALLOKERHO

Myllypuron nuorisotalon palloilukerho on jatkuu taas! Ensimmäinen kerta on samalla viikolla, kun koulut alkavat eli 13.1. Palloilukerho on suunnattu 9-12-vuotiaille. Kerho kokoontuu joka perjantai klo 15.30 – 17.00. Mukaan ei tarvitse omia pelivälineitä, ainoastaan pelailuun sopivat vaatteet, ryhmähenkeä ja iloista mieltä! 🙂 Oma juomapullo olisi kyllä hyvä olla mukana! Palloilukerhon päälajiksi on muotoutunut jalkapallo!

Kerho järjestetään Myllypuron ala-asteen liikuntasalissa (kokoontuminen Myllypuron nuorisotalolla). Kerho on maksuton ja avoin, eli ilmoittautumista ei tarvita. Tule vain ajoissa paikalle. Onhan sinulla kuitenkin nuorisotalon jäsenkortti? 

Kerhon vetämistä jatkaa meidän ihana apuohjaajamme Tomi, josta on tullut jo melkoinen suosikki.

IMG_7451

 

 

 

LISÄÄ KERHOJA?

Pidimme juuri talokokouksen sekä isoille että pienille kävijöille, jossa kävimme läpi heidän pienryhmätoiveitaan. Näin ollen lisää kerhoja on luvassa! 🙂