Pienryhmät

Myllypuron nuorisotalolla pyritään järjestämään pienryhmiä talon kävijöiden toiveiden mukaisesti.

KOKKIKERHO

Taas keväällä kokkikerhoillaan! Kokkis on suunnattu pienille kävijöille, eli 9 – 12 -vuotiaille. Yhteen ryhmään mahtuu neljä kokkailijaa ja yksi ryhmä kokkailee aina neljä kertaa! Näin pystymme takaamaan sen, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. Jos sinulla on kiinnostusta, tule hakemaan ilmoittautumislomake nuorisotalolta!

Kokkailijat kokoontuvat Keskiviikkoisin klo 14.30 – 16.30. Ryhmät muodostuvat ilmoittautumisjärjestyksessä.

ASKARTELUKERHO

Askartelukerho on avoinkerho, johon ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Askartelukerho järjestetään Myllypuron nuorisotalolla joka keskiviikko kello 14.30-16.30 Jos olet kiinnostunut, tulethan nuorisotalolle kysymään lisää. Kerho alkaa 17.1.2018

KORIPALLOKERHO

Koripallokerho on avoinkerho, johon ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Lähdemme nuorisotalolta aina tostaisin kello 14.30 ja lopetamme 15.30 kerho alkaa 18.1.2018

Kerho järjestetään Myllypuron ala-asteen liikuntasalissa. Kerho on maksuton ja avoin, eli ilmoittautumista ei tarvita. Tule vain ajoissa paikalle. Onhan sinulla kuitenkin nuorisotalon jäsenkortti?

TYTTÖJENKERHO

Tyttöjenkerho kestää 4 viikkoa ja kerho on aina joka viikon Perjantaina 15:30-17:30. Huomioithan, että Ilmoittautuminen on sitova. Tyttökerho sisältää retkiä pääkaupunkiseudulla. Tavoitteena on yhdessä oleminen ja tekeminen. Kerhon sisältö suunnitellaan yhdessä ilmoittautujien kanssa.

PALLOKERHO

Myllypuron nuorisotalon palloilukerho on jatkuu taas! Ensimmäinen kerta on samalla viikolla, kun koulut alkavat eli 13.1. Palloilukerho on suunnattu 9-12-vuotiaille. Kerho kokoontuu joka perjantai klo 15.30 – 17.00. Mukaan ei tarvitse omia pelivälineitä, ainoastaan pelailuun sopivat vaatteet, ryhmähenkeä ja iloista mieltä! 🙂 Oma juomapullo olisi kyllä hyvä olla mukana! Palloilukerhon päälajiksi on muotoutunut jalkapallo!

Kerho järjestetään Myllypuron ala-asteen liikuntasalissa (kokoontuminen Myllypuron nuorisotalolla). Kerho on maksuton ja avoin, eli ilmoittautumista ei tarvita. Tule vain ajoissa paikalle. Onhan sinulla kuitenkin nuorisotalon jäsenkortti? 

 

IMG_7451

 

Tervetuloa 🙂