Halloween Myllikän nutalla

Halloweenin kunniaksi Myllypuron nuorisotalolla järjestettiin Halloween juhlat, mihin osallistui n. 40 lasta. 3.11.2017 juhlan suunnittelivat meidän ihanat apuohjaajat Jessica ja Kiia. Toteutukseen apuohjaajien lisäksi ampaisivat meidän aktiiviset nuoret Meri. B ja Eelis. Nuorisotalo oli tuona päivänä auki vain pienille klo. 16-19 eli koko juhlan ajan.

Ohjelmassa oli kammokuja, vapaata tanssia discossa, askartelua, limbo, pallontarkkuusheitto- ,discotanssi- ,sanomalehtitanssi- ja pukukilpailu. Kaikissa kilpailuissa jaettiin palkintoja. Koko tapahtuman ajan kioski oli myös auki.

Kammokujassa sidottiin silmät ja lapset saivat kulkea pelottavaa rataa pitkin pareittain, yksi pari kerrallaan. Rataa ohjasi köysi, ja matkan varrella tapahtui kummia. Lapset eivät omien sanojensa mukaan pelänneet yhtään.

Kammokujan jälkeen lapset ohjattiin pallonheittokisaan. Saliin oli sijoitettu ämpäreitä, mihin oli merkitty pistemäärät. Osallistujan täytyi kerätä pisteitä heittämällä ämpäreihin palloja, ja eniten pisteitä saanut voitti kisan. Pallonheittokisan kanssa samaan aikaan kokeiltiin ensimmäistä kertaa Halloween-askartelua, mutta vain muutama lapsista kiinnostui siitä, joten emme aio ottaa sitä ohjelmanumeroksi ensikerralla. Kun kaikki halukkaat olivat käyneet kammokujassa, luvassa oli perinteinen limbo. Myös perinteiseksi muodostunut discotanssi- ja sanomalehtitanssikilpailu veti mukaan paljon nuoria ja jopa ohjaajia.

Runsaan kisapäivän jälkeen pidettiin taukoa, ja luvassa oli vapaata tanssia. Tanssin aikana pojat valtasivat salin, joka oli positiivinen yllätys. Välillä tanssiminen muuttui tönimiseksi ja siitä painiksi. Onneksi mitään vakavampaa ei käynyt koska ohjaajat puuttuivat ajoissa.

Lopuksi pidettiin tietenkin pukukilpailu. Kaikki pukeutuneet palkittiin tikkarilla. Kolmelle parhaalle pukeutuneelle oli kuitenkin isompi palkinto luvassa. Vaikean neuvottelun jälkeen tuomaristo, joka koostui ohjaajista ja apuohjaajista, olivat päättäneet voittajat: Luuranko, Noita ja Merirosvo! Onnea kaikille ja kiitos osallistumisesta!