Myllypuron kesätoiminta 2020

Nyt on menossa viimeinen työpäivä täällä nutalla. Neljä viikkoa ovat menneet vauhdilla ohitse. Tuntuu, että kesäloma alkoi juuri pari päivää sitten ja nutafudista on vielä monta viikkoa edessä. 

   Viimeinen viikko oli samaan aikaan kiireellisin ja mielenkiintoisin. Maanantai vedimme samaa settiä, mitä on vedetty koko kesäkuun. Tiistaina ja keskiviikkona taas saimme kasattuja vanhemmista nuorista joukkueen Nuta Cuppiin. Pelit menivät todella hyvin joukkueen kokoonpanoon nähden, mutta tuloksia ei valitettavasti tullut. Päätimme esityksen keskiviikkona ensimmäiseen peliin päästyämme kahdeksan parhaan joukkoon. Torstaina meidän olisi pitänyt pelata nutien välinen ystävyysottelu, mutta valitettavasti toisella nutalla ei ollut riittävästi nuoria mukana sen toiminnassa, pidimme sen sijaan perinteisen skabailupäivän nuorille, jossa pääpalkintona oli 10 euron lahjakortti mäkkiin. Perjantaina sen sijaan pelasimme ystävyysottelun Jakomäen nutaa vastaa, joka päättyi meidän hienoon voittaan pilkkuskaballa. Nuorilla oli todella hyvä fiilis, joka oli parasta, mitä viimeisenä päivänä oli parasta olisi voinut toivoa. 

   Meidän oli todella mukavaa tehdä kesätyötä fudistoiminnan parissa ja mahtavien työkavereiden tukena. Yksi parhaimmista, tai no jos ollaa rehellisiä, niin paras kesätyö mikä meillä kummallakin on ollut.

Kesätyöntekijät A&S