Avoin toiminta

Nuoristatalolla on mahdollisuus pelata biljardia, pingistä, sählyä, jalkapalloa, polttopalloa jne. Talolla on neljä tietokonetta, jotka ovat nuorten vapaassa käytössä. Nuorten käytössä on myös PS3 ja PS4. Telkkarihuoneessa voi rentoutua sohvalla, katsella telkkaria tai kuunnella musiikkia. Hyllystä löytyy myös kasoittain erilaisia lauta- ja korttipelejä, joita voi vapaasti pelailla.

Nuorisotalolta voi myös lainata välineitä ulkopeleihin panttia vastaan. Talolta löytyy esimerkiksi jalkapalloja ja korispalloja.

Nuorisotalon kioskissa on myynnissä pientä välipalaa. Pikkurahalla voi ostaa toasteja, nuudelia, pillimehua, kaakaota, näkkäriä, riisipiirakkaa, välipalakeksejä. Kioskissa ei myydä karkkia, mutta perjantaisin ja lauantaisin saa ottaa omat herkut mukaan.

20140822_172024DSC0143120140905_203059

Suositut pelit ja leikit nuorisotalolla ovat kuitenkin perinteiset biljardi, tietokoneet, pallopelit, pingis. Pleikkari on kovassa käytössä ja pelejä on hankittu nuorten toiveiden mukaisesti, joten pelejä löytyy monen moista. 

Tyttöjenhuoneprojekti saatettiin vuonna 2016 loppuun. Pitkään tyhjillään ollut tyttöjen huone sai täysin uuden ilmeen! Nuoret saivat itse päättää seinien värin ja myös maalata seinät. Veimme myös vanhan pianon, pleikka 4:lla varustetun telkkarin sekä pöydän tyttöjen huoneeseen tyttöjen toiveesta. Löysimme myös varastosta vanhoja tauluja ja vinyyleitä, jotka ripustettiin seinille. Huone on ollut erittäin suosittu, koska huone mahdollistaa tytöille omaa rauhaa, keskinäistä ajanviettoa ja tietenkin myös singstarsin pelaamisen. Huone on myös ollut kokkikerholaisten käytössä ruokailua varten. Myös kaikki halukkaat voivat soittaa siellä pianoa sukupuolesta riippumatta.

Avoimessa on ollut hyvä pöhinä. Nuoret ovat olleet aktiivisia!